Unde cumpăr bilete și rezervez cazare cu PayPal

Unde pot cumpăra bilete cu PayPal pentru un avion, autobuz sau tren, pentru organizarea călătoriilor, precum și unde pot să rezervez un hotel.

De ce cumperi bilete cu PayPal?

Acum pe internet este foarte ușor să cumpărați bilete folosind un card de credit, ba chiar mai mult, să rezervați un hotel sau să închiriați un apartament. La prima vedere, acest lucru este foarte comod, dar nu mulți se gândesc la securitate.

De fiecare dată când se efectuează o plată, datele cardului bancar sunt transmise pe site-ul următor și nu mulți știu că, după efectuarea plății, serviciul în care ați făcut-o poate debita bani de pe card, la discreția sa și cu orice sume. Toate acestea depind doar de onestitatea lor.

Pentru cei care nu cred în acest lucru, un exemplu simplu, despre care mulți au auzit sau au întâlnit. După ce autoturismul este închiriat sau după plecarea din hotel, pot fi retrase sume suplimentare de pe cardul dvs. pentru daune reale sau inventate, fără acordul dumneavoastră.

Un alt exemplu este faimosul site Booking. De fiecare dată când rezervați un hotel, pensiune sau un apartament, informațiile despre cardul de credit sunt furnizate direct proprietarului, deoarece site-ul în sine nu retrage niciodată bani de pe card.

Dacă aceasta este o operațiune ilegală, atunci în majoritatea cazurilor este posibil să returnați banii printr-o procedură de ChargeBack, care este lungă, poate dura săptămâni de corespondență cu banca, apoi cu serviciul care a luat banii…

Aceste taxe pot fi evitate prin folosirea unui card unde se poate lăsa cu un sold nul, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil dacă cardul este, de exemplu, un card de credit, iar în astfel de cazuri, PayPal poate fi foarte util.

Beneficiile cumpărăturilor cu PayPal

Când plătiți biletele prin PayPal, datele cardului nu sunt transferate nicăieri și rămân în interiorul sistemului de plată, deci nu poate exista nicio deducere suplimentară de bani de pe card, chiar dacă sunteți vinovat și sunteți obligat să plătiți daune.

Serviciul PayPal timp de 90 de zile de la plată oferă o garanție suplimentară cumpărătorului de a primi serviciul plătit, iar dacă serviciul nu este obținut, atunci este mult mai ușor să recuperați banii decât de la o bancă. Pentru a face acest lucru, există o procedură de deschidere a litigiilor în sistemul de plată în care furnizați dovezile dvs. (de exemplu, anularea unui zbor) și banii vă sunt returnați.

Unele site-uri includ restricții la nivel regional și, de exemplu, un străin nu poate cumpăra altceva decât numele cardului unei bănci locale, iar dacă există o metodă de plată alternativă pe acest site prin PayPal, în majoritatea cazurilor, plata va trece.

Cu toate avantajele descrise, există un singur dezavantaj, care constă într-un comision suplimentar la plata. Nu toate site-urile percep un comision la cumpărarea biletelor sau la rezervarea unei locuințe, deci acest dezavantaj nu întotdeauna apare.

Mai jos este o listă de site-uri care vă vor ajuta la planificarea unei călătorii.

Autobuze

InfoBus este un agregator universal de bilete de autobuz pentru Europa.

Omio – fostul GoEuro -autobuze și trenuri prin toată Europa.

FlixBus – autobuze în majoritatea țărilor europene.

Eurolines – autobuze din Europa, biletele prin PayPal pot fi cumpărate doar pe unele versiuni regionale ale site-ului și doar pentru rutele către / dinspre sau trecând prin aceste regiuni (Austria, Anglia, Germania, Italia, Franța).

Flibco – transfer de la aeroporturile europene, în principal aeroportul Charleroi.

Bilete Avion

Blue Air – PayPal – disponibil doar pentru zborurile care au data de plecare in termen de 21 de zile de la data efectuarii rezervarii

Egeea – zboruri din / către Grecia, precum și zboruri de legătură.

Austrian – Austrian Airlines.

airBaltic – bilete din / către Letonia, precum și zboruri de legătură ale companiei.

LOT este o companie aeriană poloneză.

Volotea este o companie aeriană low-cost pe rutele interne din Europa.

Vueling este o companie aeriană low-cost pe rutele interne din Europa.

Ryanair este o companie aeriană low-cost pe rutele interne din Europa.

Qatar Airways

Iberia Express – companie aeriană low-cost

Hoteluri

Airbnb – camere, apartamente și pensiuni. Plata prin PayPal este posibilă numai pentru anumite țări, dar în contul tău poți schimba locația pe cea dorită. Pentru a economisi bani, puteți utiliza cupoane de reducere Airbnb.

Agoda – agregator de hoteluri

Expedia – precum și toate site-urile incluse folosind această bază de date a hotelurilor, iar acestea sunt Orbitz, CheapTickets, Travelocity și altele. Prețurile hotelurilor de pe toate site-urile sunt aceleași, dar toată lumea încearcă să ademeneze clientul fie cu sistemul său de bonusuri, fie cu cupoane de reducere. Nu toate hotelurile pot fi plătite folosind Paypal. Puteți obține Cashback cu aceste rezervări.

Hotels.com – un număr foarte limitat de hoteluri cu posibilitatea de a plăti cu Paypal. Participă la sistemul Cashback.

Hotwire – rezervarea hotelurilor cu caracteristici neobișnuite, în cele mai multe cazuri veți vedea doar cazări la hotel și veți afla adresa exactă după completarea rezervării.

Trenuri

Trenitalia – trenuri în Italia.

Omio – trenuri în Europa.

Trainline este un agregator de bilete de tren în Europa, precum și autobuze OuiBus. Există o versiune engleză (com) cu moneda liră și o versiune europeană (eu) a site-ului cu moneda Euro.

Croaziere

VikingLine – croaziere și feriboturi pe Marea Baltică.

Ferriesonline.com – Agregator de croaziere și feriboturi

PS: Lista va fi completată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *