Cum ajung de la Aeroportul Olbia Costa Smeralda – OLB

Cum să ajungeți de la / spre Aeroportul Olbia cu transportul public la 1 € din centru sau cu taxiul de la 15 €, precum și autobuzele interurbane din aeroport.

Autobuz spre aeroportul Olbia

Cea mai bugetară opțiune, deoarece un bilet de autobuz costă numai 1 €. În afară de aceasta, în ciuda costurilor reduse, este nevoie de maxim 10 minute pentru a ajunge la centrul orașului cu toate stațiile. Un bilet cumpărat de la un șofer costă 1,5 €, așa că este mai bine să le cumpărați direct de la punctele de vânzare ASPO sau de la chioșcurile Tabacchi. Pentru cei care vor folosi transportul public de mai mult de 2 ori pe zi, este mai bine să cumpărați un bilet de 24 de ore pentru 2,8 €.

Rutele 2 și 10 merg de la aeroport la oraș și înapoi, ambele autobuze trec prin gara feroviară, iar 10, trece prin centrul orașului, unde face o oprire. Consultați programul de autobuz pe site-ul de transport public ASPO. Există doar 12 trasee, deci nu este complicat.

Autobuz în Olbia
Autobuz în Olbia

Dacă aveți multe bagaje, atunci ar trebui vă gândiți la un taxi sau un transfer individual, deoarece autobuzele nu au dimensiuni mari. Acest lucru se poate vedea în fotografia anterioară, deși nu are un traseu 2 sau 10, dar autobuzele de acolo sunt exact așa.

Taxi și transfer la Aeroportul Olbia

După cum am menționat mai sus, dacă aveți o multe bagaje, atunci fără un taxi nu va fi confortabil să ajungeți acolo. Costul unui taxi către centrul orașului este fix, iar la momentul scrierii articolului este de 15 €. Asta înseamnă că atunci când urcați în orice taxi nu vei mai plăti mai mult decât dacă nu va încerca săvă mintă șoferul.

Pentru a evita neînțelegerea cu șoferii de taxi, există o alternativă sub forma unui transfer privat, dar este un pic mai scumpă decât un taxi. Pentru un preț avantajos, primiți o întâlnire la aeroport cu un semn și știți prețul transferului din timp, plus șoferul va ști deja unde să te ducă.

Comandarea unui astfel de transfer este posibilă pe site-ul KiwiTaxi de la 36 €.

Închirieri auto la Aeroportul Olbia

Foarte des în recenziile din Sardinia puteți citi că, fără o mașină pe insulă, se poate vedea puțin. Dacă planurile dvs. includ explorarea plajelor sălbatice și a locurilor greu accesibile pentru transportul public, închirierea de mașini va fi o necesitate.

Cel mai convenabil este să rezervați o mașină la unul dintre cei mai mari agregatori de căutare a mașinilor de închiriat DiscoverCars. Când închiriați timp de 7 zile, costul unei zile pornește de la 7,5 €.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *