Cum ajung de la Nisa la Monaco

5 opțiuni de a ajunge de la Nisa la Monaco de la căltorie cu buget redus până la transfer VIP cu elicopter și rezervarea unei excursii cu călătorie inclusă. Prețul și programul trenului.

Când ești în Nisa, pe plajele Coastei de Azur este dificil de rezistat unei călătorii în Principatul Monaco. Pentru cei, care au cedat acestei ispite, această instrucțiune va veni la îndemână, deoarece există o mulțime de căi și va trebui să faceți o alegere dificilă.

Cu trenul de la Nisa la Monaco

Voi începe cu cea mai rapidă opțiune de a ajunge la Monaco, deoarece trenul călătorește numai 15 minute. Gările sunt situate aproape de centrul ambelor orașe, iar timpul pentru drumul până la gară poate fi ignorat.

Trenurile pleacă la ore de vârf la fiecare 15 minute – aceasta este dimineața și seara când mulți pleacă la serviciu. În restul timpului, pleacă la fiecare 30-60 minute, ceea ce este, de asemenea, destul de frecvent. Costul unei astfel de călătorii este de numai 3,5 €.

Biletele de tren sunt vândute aici, mai jos este o parte din orar.

Trenul de la Nisa la Monaco

Autobuzul Nisa – Monaco

Reșeaua de transport public din Nisa include autobuze către Monaco. Unele dintre aceste autobuze trec prin Monaco și merg mai departe. Tariful este de 1,5 €, iar biletele sunt cumpărate de la șofer la urcare.

Mulți recomandă un autobuz pentru că oferă vederi pitorești ale Coastei de Azur și acest lucru este parțial adevărat, dar toată lumea tace despre anumit specific pe care le simți folosind autobuzul.

Priveliștele se deschid cu adevărat frumose, dar pentru câteva zeci de secunde și se ascund în spatele pomilor sau a caselor. În unele locuri, drumul merge astfel încât coasta nu este deloc vizibilă.

Călătoria cu autobuzul în timpul sezonului turistic de vârf nu este cea mai bună alegere. Autobuzele sunt adesea pline și dacă nu ai timp să stai la fereastră poți uita de priveliști. Adăugați la această o oră de stat în picioare și, cred, pentru o plimbare prin oraș, este foarte posibil să nu mai existe nicio dorință.

100, 100X și 112 sunt autobuze pleacă pe această rută. Dacă decideți să mergeți noaptea, atunci acesta este autobuzul N100.

Autobuzul 100 este cel mai accesibil dintre toate, deoarece circulă cel mai frecvent și pleacă din portul Nisa (stația Le Port). Acest traseu trece prin Monaco și continuă până la Menton. Să coborâți la Monaco este cel mai bine la Place d’Armes, Princesse Antoinette sau în centrul orașului Monte Carlo. Programul de circulație este aici.

Autobuzul 112 pleacă de la stația Vauban, care se află într-o zonă rezidențială din Nisa, departe de coastă. Convenabil pentru cei care închiriază cazare de buget. Circulă doar dimineața. Stația finală este la cazinoul din Monte Carlo. Orarul de plecări de la Nisa este aici.

Ruta 100X este similară cu ruta 112 însă face un pic mai puține opriri și nu ajunge în centrul Monaco. Coborâți la stația Place d’Armes..

N100 este autobuzul de noapte care leagă Aeroportul Nisa, bineînțeles, noaptea cu Nisa, Monaco și orașul Menton.

Autobuzul 100 – Nisa Monaco Menton

Excursii Monaco – Nisa

Una dintre cele mai convenabile opțiuni, în care veți fi luat de la ușa hotelului, dus la Monaco, veși face o excursie acolo și adus înapoi. Există mai multe astfel de excursii, de exemplu, aici sau aici.

Cu elicopterul la Monaco

Pentru cei care își pot permite, o altă opțiune de transfer este un elicopter. Mai mult, transferul către helipad este inclus în preț. Puteți rezerva o astfel de plăcere aici.

Taxi Nisa – Monaco

O altă opțiune nu tocmai bugetară pentru a ajunge la Monaco este să apelezi la un taxi. Pentru cei care nu știu franceza sau pur și simplu nu doresc să discute cu un șofer de taxi despre preț, pot comanda un transfer online la KiwiTaxi. Prețul va fi cunoscut di timp, precum și locurile de plecare și sosire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *