Cum să nu stai la coadă și să cumperi bilete la muzee și parcuri timp de 3 minute – Tiqets.com.

Dacă și pe tine te enervează să pierzi timpul prețios de vacanță, atunci acest articol este pentru tine. Să vă spun cum cumpăr eu bilete la toate cele mai populare muzee și alte atracții turistice în doar 3 minute și nici la coadă nu stau.

Sunt sigură că știți că, de exemplu, în Florența poți sta la coadă pentru bilete timp de o oră sau chiar două, la Roma și Paris e aceeași chestie, iar șansa de a cumpăra un bilet la Cina cea de taină de la Milano la casa de bilete obișnuită tinde în general spre zero? Călătoriile mele sunt întotdeauna foarte încărcate, chiar și o jumătate de oră din coada de la casă este foarte mult. Prin urmare, încerc să cumpăr bilete din timp, pentru a merge imediat la intrare în ziua și la ora stabilite.

Despre tiqets.com

Câteva cuvinte despre serviciul tiqets.com. Pe site (în aplicație) puteți cumpăra bilete la toate cele mai populare muzee și atracții din Europa și din întreaga lume. Mereu sunt adăugate obiective turistice noi. Costul biletelor este uneori același ca și la case, uneori trebuie să plătim un comision de 1-3 euro. De fapt, dacă ai salvat o jumătate de oră sau o oră și nu ai stat la coadă, închizi ochii la acești câțiva euro. Site-ul este în limba engleză, dar totul este intuitiv clar.

Biletele nu trebuie neapărat imprimate, este suficient să salvezi un fișier PDF sau un cod QR sau să-l arăți la intrare.

Cum cumperi bilete pe tiqets.com – instrucțiuni detaliate

Mergi la site-ul tiqets.com

Introducem denumirea orașului sau direct al atracției pe care vrem să o vedem, de exemplu, eu cumpăr bilete la Palatul Pena din Portugalia.

Aleg o dată

Eu aleg 2 bilete „Park + Palace” pentru 14 euro (pe site-ul oficial au același preț).

Îmi întroduc datele (dacă cumpăr prin site pentru prima dată). Dacă ați descărcat aplicația, atunci este suficient să vă înregistrați și să introduceți datele o singură dată. Data viitoare puteți cumpăra bilete în doar 1 minut.

Confirm corectitudinea datelor:

Aleg o metodă de plată. Eu prefer să plătesc cu cardul.

Confirm plata:

Totul este gata! Biletele sunt trimise pe mail. Puteți descărca PDF-ul imediat sau puteți descărca aplicația, biletele vor fi deja în sistem. La intrare rătăm un PDF-ul (direct pe smartphone) sau un QR cod din aplicație.

Nu mai este nimic de adăugat! Aplicație foarte utilă, economisește timp! Utilizați cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *