Cum ajung la Aeroportul Wroclaw (WRO) numit după Copernicus

Puteți ajunge la aeroportul Wroclaw 24 de ore din 24, folosind transportul public. Prețul biletelor pornește de la 3,4PLN (0,8 €).

Deoarece puteți părăsi aeroportul cu transportul public, o hartă interactivă este foarte utilă pentru planificarea unei rute și pentru călătoriile ulterioare prin oraș. Folosind harta, puteți seta ora de pornire, punct de destinație și de plecare, pentru a obține toate opțiunile de transport posibile cu sau fără schimburi. De asemenea, sistemul calculează și indică costul biletului.

Autobuzul urban spre aeroportul Wroclaw

De la Aeroportul Wrocław (WRO) numit după Copernicus, spre centrul orașului circulă două autobuze, până la gările de tren și de autobuze, unul dintre ele fiind autobuz de zi, iar cel de-al doilea este autobuz de noapte.

Autobuzul de zi circulă cu numărul 106 și are ruta între aeroport și gara de tren. Gara de autobuze nu este departe, dar autobuzul nu ajunge la ea. Timpul de călătorie este de 40 de minute, dar în timpul zilei pot exista ușoare ambuteiaje în timpul orelor de vârf. Tariful este de 3.4PLN, acesta fiind costul unui bilet pentru călătoria în transportul public din Wroclaw.

Ruta de autobuz 106 de la Aeroportul Wroclaw
Ruta de autobuz 106 de la Aeroportul Wroclaw

Autobuzul de noapte este reprezentat prin ruta nr. 206, care începe să circule imediat după finisarea programului autobuzului 106, iar autobuzul 106 la ultima cursă din zi merge pe ruta 206. Ruta autobuzului 206 este aceiași ca și 106, numai că merge 1 stație mai mult și ajunge la gara de autobuze. Timpul de călătorie într-un autobuz de noapte este mai mic decât într-un autobuz de zi și este aproximativ în jur de 30 de minute. Tariful pentru autobuzele de noapte este puțin mai scump și este egal cu 3.6PLN.

Ruta autobuzului 206 spre aeroportul Wroclaw

Biletele de autobuz pot fi cumpărate de la distribuitoarele automate în stațiile de autobuz, aceleași distribuitoare de bilete de autobuz sunt instalate și în aeroport, în apropierea stației de autobuz.

Distribuitor automat de bilete
Distribuitor automat de bilete

Transfer la aeroportul Wroclaw

Cea mai bună opțiune pentru cei care călătoresc cu o companie mare sau cu bagaje multe, precum și pentru cei, care iubesc confortul și doresc să ajungă de la aeroport la hotel cât mai repede. Când comandați un KiwiTaxi veți fi întâmpinat cu un semn la aeroport sau veți fi preluat la adresa specificată. Bariera lingvistică nu va fi nici o problemă, deoarece șoferul va ști deja unde să vă ducă.

Transfer la aeroportul Wroclaw
Transfer la aeroportul Wroclaw

Închirieri auto la aeroportul Wroclaw

Cei care preferă libertatea deplină de mișcare pot fi sfătuiți să închirieze o mașină chiar la aeroport. Aproape toate companiile mari de închiriere sunt reprezentate aici, iar pentru a nu vă pierde în alegere, folsiți acest motor de căutare pentru toate opțiunile disponibile. Cel mai bun preț pentru închiriere de mașini este, de obicei, pentru o perioadă de închiriere de la 3 până la 7 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *