Cum ajung la Aeroportul din Torino (TRN).

Aeroportul din Torino (cod TRN) se află la 16 km de gara centrală a orașului. Puteți ajunge acolo cu autobuzul la un preț de 6,5 € și cu trenul suburban pentru 3 €.

Nu este dificil să ajungeți la Torino de la Milano sau Genova cu trenul sau autobuzul, dar este ceva mai dificil de a ajunge la aeroportul din Torino. Acest aeroport nu este la fel de popular la turiști ca vecinul său Milano, dar companiile aeriene low cost zboară și aici, companii cu care puteți zbura ieftin spre Spania sau Malta.

Cum ajungeți la Aeroportul din Torino

Shuttle Bus Sadem

Această opțiune este cea mai scumpă dar și mai comodă, cu excepția unui taxi. Plecări la fiecare 30 de minute, durata cursei de la aeroport până la stația terminală – Porta Nuova este de 40-50 minute.

Prețul biletului la cumpărarea online sau la automatul de la aeroport este de 6,5 €, la cumpărarea de la șofer 7,5 €, pentru cei, care au cumpărat un card de turism TORINO PIEMONTE CARD, un bilet va costa 5 €.

Stația de plecare de la aeroport se află chiar în dreapta de la ieșire din zona de sosiri. Stația finală din Torino se află la Gara Centrală de la Porta Nuova, iar pe parcurs, autobuzul oprește în Gara Porta Susa și mai face câteva opriri.

De asemenea, puteți lua autobuze Sadem de la Aeroportul Torino la Aeroportul Milano Malpensa. Detalii aici.

Trenul GTT

Cea mai ieftină, dar nu cea mai comodă opțiune dacă trebuie să ajungeți în centrul orașului. Trenul către Aeroportul Torino pleacă de la stația Dora GTT, care se află la 10 minute de mers cu transportul public din centrul orașului. Trenul merge doar 19 minute.

Trenul face parte din rețeaua de transport public din Torino, deci sunt valabile obișnuitele bilete de transport public. Pentru a ajunge la aeroport trebuie să cumpărați un bilet Integrato B pentru 3 €. Biletele se vând la chioșcurile Tabachi și la automate.

Acest bilet este valabil 120 de minute și vă permite să efectuați transferuri, dar cu limitare a unei călătorii la un GTT sau un tren de metrou. Biletul este activat în dispozitive speciale în transportul public sau într-o mașină din gara.

Cine vrea să economisească și mai mult: puteți cumpăra un bilet pentru 2,7 € doar pentru un tren GTT către aeroportul din Torino. Biletul se vinde doar la casa din gara de tren Dora GTT sau la o mașină specială din stație.

Autobuzul Dora Express a fost lansat recent, circulă de la Piazza Statuto și Piazza XVIII Dicembre până la stația Dora GTT. Valabile sunt un bilet feroviar pentru 2,7 € și un bilet regulat Integrato B pentru 3 €.

Transfer la Aeroportul din Torino

Cea mai bună opțiune pentru cei care călătoresc cu o companie mare sau cu bagaje multe, precum și pentru cei care iubesc confortul și doresc să ajungă de la aeroport la hotel cât mai repede. Când comandați KiwiTaxi veți fi întâmpinat cu un semn la aeroport sau veți fi preluat la adresa specificată. Bariera lingvistică nu va fi, de asemenea, un obstacol, deoarece șoferul va ști deja unde să vă ducă.

Închirieri de mașini pe aeroportul din Torino

Cei care preferă libertatea deplină de mișcare pot fi sfătuiți să închirieze o mașină chiar la aeroport. Aproape toate companiile mari de închiriere sunt aici prezente, pentru a nu vă pierde în alegere, utilizați acest motor de căutare pentru toate opțiunile disponibile. Cea mai profitabilă ca preț este închirierea de mașini pentru o perioadă de la 3 până la 7 zile.

De la Aeroportul Torino la stațiunile de schi

  • Din decembrie până în aprilie, vineri, sâmbătă și duminică, un autobuz circulă de la aeroport de două ori pe zi până la stația de schi Via Lattea. Tariful este de 39 €.
  • Un autobuz navetă circulă spre Cesana, Claviere, Montgenevre, Névache – Vallee de la Claree, Briançon și Serre Chevalier pentru 25 €. Programul este aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *