Cum ajung de la aeroportul Reus la Barcelona

Aeroportul Internațional Reus este situat la 8 km distanță de la Tarragona și în apropierea orașelor Reus și Salou. Prin acest aeroport, la stațiunile de la Costa Dorada, este comod să ajungeți din orașele Europei. Iar drumul la Barcelona din Aeroportul Reus va dura aproximativ 1,5 ore.

Cu autobuzul de la Aeroportul Reus spre Barcelona

De la aeroportul din Reus, puteți ajunge la Barcelona cu autobuzele companiei La Hispano Igualadina, autobuzele opresc la ieșirea din terminal. Pretul biletului este de 12-14 € intr-o singura directie, dus-intors – 22 €. Autobuzele ajung la gara de autobuze Barcelona Sants.

Site-ul operatorului de transport indică faptul că numai 1 autobuz pe zi merge de la aeroportul Reus la Barcelona. Timpul de plecare este ajustat astfel încât să preia dintr-o dată pasagerii mai multor zboruri. Programul arată zilele săptămânii pentru care este setat ora de plecare pentru autobuz. În toate zilele, cu excepția zilei de sâmbătă, autobuzul pleacă la ora 17:15 și ajunge la Barcelona la ora 20:10. Sâmbătă, autobuzul pleacă la ora 11:10 și ajunge la Barcelona la ora 12:55.

În direcția opusă, autobuzele circulă după cum urmează:
de luni până vineri – plecare la ora 8:30, sosirea la aeroportul Reus la ora 10:15;
sâmbăta și duminica – plecare la ora 9:00, sosirea la aeroportul din Reus la ora 10:50.

Cu autobuzul și trenul de la aeroportul Reus spre Barcelona

De la aeroport, cu autobuzul numărul 50, puteți ajunge la gara Reus, iar de acolo puteți merge la Barcelona cu trenul.

La ieșirea de la aeroport, faceți la dreapta și mergeți la stația de autobuz. Numărul autobuzului este 50 – Aeroport – Tecnoparc Reus Center merge 34 minute, prețul biletului este de 3 €. O descriere detaliată a rutei cu orar se află pe site-ul transportului public Reus. Autobuzele circulă la fiecare oră la începutul orei, primul autobuz – la 7.59, ultimul – la ora 23.04. Stația terminus, Niloga 1 este la o plimbare de 5 minute de la gară.

De la gara Reus la Barcelona Sants merg trei trenuri pe zi – R. Express (№15016 și №17050) și regionalul – la 7.43, la 14.55 și 20.07, călătoria costă € 9,55, timpul de călătorie este puțin peste o oră și jumătate, pe drum trenul face câteva opriri. Orarul poate fi găsit pe site-ul web al Renfe.

Cu taxiul

Taxiul este cel mai convenabil mod de a călători. Dacă ați zburat la aeroportul din Reus cu zbor de noapte, un taxi este singura modalitate de a pleca de acolo în oraș. Taxiurile pot fi luate direct de la aeroport, la sosire. Parcarea este situată pe piața din fața gării, chiar vizavi de ieșirea din sectorul de sosire. Transportatorul oficial are mașinile vopsite în alb, cu o dungă albastră.

Drumul în centrul orașului Reus de la aeroportul Reus (3 km), vă va costa 20 de euro și va dura aproximativ 10 minute.

Pentru siguranță și prețul cunoscut din start recomandăm rezervarea unui transfer online.

Inchiriere de mașini în aeroportul Reus

Agențiile de închiriere de mașini sunt situate în terminalul aeroportului Reus. Dacă părăsiți zona de primire a bagajelor, aceste agenții vor fi pe stânga. După aranjarea actelor, veți găsi mașina parcată în fața clădirii terminalelor aeroportului. De la clădirea terminalului până la parcare drumul durează 2 minute.
Pentru a închiria o mașină, vă recomandăm să utilizați serviciul de închiriere popular, multifuncțional și simplu, care vă va permite să alegeți mașina cea mai potrivită încă acasă și să o primiți imediat după sosire. Accesați secțiunea de rezervare a mașinilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *