Biletele la Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds din Londra- cum putem face economie

Regina Elizabeta II cu familia
Regina Elizabeta II cu familia

Muzeul Figurilor de Ceară Madame Tussauds este unul dintre puținele unde puteți atinge exponatele. Și nu doar să le atingeți. Puteți să vă așezați pe canapea lângă George Clooney, să vă sprijiniți de umărul puternic al lui Tom Cruise sau chiar să faceți o fotografie cu familia regală.

Pe lângă familiarizarea cu celebrități din lumea filmului, sportului, muzicii și politicii, vă veți întâlni cu personajele din Star Wars, vă veți deplasa într-un dublu cab prin decorațiuni și figuri de ceară pentru a recrea scenele spectaculoase din istoria Londrei: Marea Ciuma, Londra criminală, Marele incendiu din Londra din 1666, alte evenimente importante din capitala Marii Britanii. Urmăriți filmul de acțiune de zece minute „Rescue London” cu participarea super-eroilor Marvel.

Majoritatea turiștilor care au vizitat muzeul, îi dau caracteristici entuziaste, dar există și vizitatori dezamăgiți. În mare măsură nemulțumiți de costul ridicat al biletelor de intrare, cozile lungi și aglomerația din sălile muzeului. Unele informații vă vor ajuta să faceți economii la bilete, să evitați cozile lungi la casa de bilete și să înțelegeți ce fel de muzeu vă așteaptă la Madame Tussauds:

Comentariile vizitatorilor

Citiți comentariile turiștilor care au vizitat Muzeul Madame Tussauds pe Tiqets.

Site-ul oficial

După ce ați primit o impresie generală despre muzeu din recenzii, pentru cele mai recente informații despre prețuri, programul de lucru și actualizarea expoziției, accesați site-ul oficial al Muzeului Madame Tussauds.

Prețurile biletelor în mai 2019 (în lire sterline):

Tipul biletului Prețul biletului la casăPrețul biletului pe site
Adult (15+ ani)46,5031,50
Copil (3-14 ani)37,5026,00
Bilet de familie162,00105,00

Personal prefer sa iau bilete de pe Tiqets.com – prețul biletului pentru adult este de 33.00 EURO, nu Lire. Condițiile pot fi văzute pe site.

Biletele pentru atracții suplimentare sunt valabile timp de 90 de zile după ce ați vizitat Muzeul Madame Tussauds.

Cumpărând un bilet prin Internet, puteți economisi până la 50% și puteți ajunge direct în interiorul muzeului, evitând coada lungă pentru bilete de intrare. Veți prezenta casierului confirmarea de rezervare nominală primită pe e-mail. (În cazul biletelor de pe Tiqets.com este suficient biletul pe smartphone)

Confirmarea de pe mail, ce trebuie printată

Pe lângă confirmarea rezervării, vi se va cere să prezentați un act de identitate și cardul bancar cu care ați plătit pentru bilet.

Intrarea în muzeu

Există mai multe intrări numerotate, fiecare dintre acestea fiind destinate unei categorii specifice de vizitatori:

Intrarea 1 – pentru vizitatorii care cumpără un bilet la casele muzeului, inclusiv cu cupon promoțional (cupon de reducere).

Intrare 2 – pentru vizitatorii cu bilete achiziționate de la reprezentanții de vânzări (distribuitori).

Intrarea 3 – pentru vizitatorii care au plătit biletul prin Internet (online).

Intrarea 4 – pentru vizitatorii cu bilete speciale (Online Priority, Merlin Annual Pass și Merlin Magic Pass).

Intrarea 5 – pentru vizitatorii VIP și persoanele cu handicap.

Intrarea 6 – pentru vizitatorii care doresc să lase lucruri sau un cărucior de copii în camera de depozitare. Nu se poate intra cu cărucioare de copii, acestea pot fi lăsate gratis în camera dde depozitare. Pentru nou-născuții de până la 3 luni, se oferă un transportator de copii – în schimb, trebuie să lăsați un depozit de 30 de lire sterline.
Costul de depozitare a obiectelor de valoare în vestiarul muzeului:

  • palton – 2 £,
  • geantă mică – 3 £,
  • geantă mare – 5 £,
  • geantă foarte mare – 6 £,
  • umbrelă – 1 £.

Intrarea 7 – pentru vizitatorii de la bilete Cluster (dacă un bilet de la o altă atracție include o vizită la Madame Tussauds) și grupuri de vizitatori (15+ persoane).

Programul de lucru

Înainte de a vizita muzeul, este necesar să vă familiarizați cu orele de lucru pe site-ul muzeului. Pe parcursul anului, începutul expoziției poate varia de la 8:30 la 10:00, iar ora de închidere (când vizitatorii nu mai intră) – între orele 17:00 și 18:00. Cei mai puțini oameni sunt în muzeu mai aproape de deschiderea și închiderea muzeului. O plimbare prin sălile muzeului și participarea la atracțiile locale vă va lua cam 2-3 ore.

Cum ajung acolo

Adresa oficială a muzeului: Marylebone Road London NW1 5LR. Cea mai apropiată stație de metrou: Baker Street. Venind de la metrou, urmați semnele. Când vă aflați pe stradă, în stânga veți vedea un monument al lui Sherlock Holmes și puțin mai departe – la aproximativ o sută de metri distanță – clădirea muzeului cu un acoperiș – cupolă verde.

Expozitia muzeului.

Unele fotografii de celebrități din expoziția muzeului:

Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman, Angelina Jolie, David and Victoria Beckham, Brad Pitt
Benedict Cumberbatch, Daniel Craig, Princess Diana, Robert Downey Jr., Jennifer Lawrence, Johnny Depp

1 Comment

  1. No coment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *