Necesarul pentru o călătorie reușită

Prieteni! Informațiile de pe acest blog sunt absolut gratuite și întotdeauna încerc să răspund la întrebările voastre și să fiu de ajutor. Puteți să-mi mulțumiți puțin.

Când aveți nevoie de un bilet, hotel sau transfer de la/spre aeroport, amintiți-vă despre blogul meu și cumpărați-le prin link-urile mele. Voi nu pierdeți nimic, iar eu voi avea de câștigat câștig experiență personală pe care o voi împărtăși pe acest blog. Toate serviciile de mai jos pot fi cu siguranță recomandate, pentru că le-am folosit de mai mulți ani.

Hoteluri și apartamente

Booking

Booking.com este liderul pieții de rezervări online. Este cu singuranță cel mai utilizat și cel mai sigur site de servicii hoteliere. Pe acest site se găsesc nu doar hoteluri ci și pensiuni, vile, hosteluri. În afară de aceasta, booking, de cele mai multe ori garantează cel mai bun preț. Dacă găsiți un preț mai bun, luați legătura cu ei și vă întorc diferența. (Instrucțiuni)

10 % reducere de la Booking.com. Acum este și mai avantajos să rezervezi la ei.

Hoteluri cu siguranță→

 

Hotellook

Este un service, care TREBUIE să-l aibă pentru orice călător. Afișează reduceri simultan în toate sistemele de rezervare din lume. Luați în considerare acest lucru un lifehack. Căutați un hotel în booking, apoi introduceți numele lui în HotelLook și aflați unde poate fi rezervat acest hotel mai ieftin. De asemenea, serviciul este util pentru că unele hoteluri nu sunt prezente pretutindeni, de exemplu, hoteluri thailandeze pot fi în Agoda și nu pot fi în Booking și invers. Și așa, pentru referință, Agoda este sistemul de rezervare # 1 pentru hoteluri din Asia.

 

Hoteluri cu cel mai bun preț →

 

Airbnb

Apartamente și apartamente private de închiriat, direct de la proprietarii de locuințe. De neînlocuit dacă călătoriți cu familia sau compania, când aveți nevoie de o suprafață mare și bucătărie. De multe ori în apartamente există, de asemenea, mașini de spălat, ceea ce este, de asemenea, foarte comod. Pe linkul meu veți primi o reducere de 20 EURO pentru prima rezervare. (Instrucțiuni).

 

Bonus Euro 20 de la Airbnb →

 

Zboruri

Jetradar

Cel mai frecvent am căutat bilete de avion pe acest site, de mai mulți ani: un calendar convenabil, abonamentul la prețuri în direcția cea bună, doar prețurile reale pentru bilete. Și cel mai important, arată imediat ce fel de bagaje și câte kg sunt incluse, aceasta devenind foarte important în legătură cu introducerea tarifelor pentru bagaje (instrucțiuni).

 

Bilete prin Jetradar →

Închirieri auto, moto și transferuri

Economybookings

Cel mai bun serviciu pentru închirierea de mașini din întreaga lume, testat de mine deja de mai multe ori. Oferă să închiriezi o mașină cu o reducere bună, adică prin aceasta întotdeauna prețul va fi mai mic decât prin site-ul oficial de închiriere. Uneori diferența este dublă. Vă recomand, economia se simte, mai ales dacă vă place să luați mașina nu pentru 1-2 zile, dar pentru 2 săptămâni.

Mașină de 2 ori mai ieftin →

 

BikesBooking

BikesBooking.com – un service de închiriere de motociclete, scutere, biciclete și chiar quadrocicle în toată lumea. Încă nu am apelat la serviciile lor, dar unde mai găsești un agregator să funcționeze în domeniu în toată lumea?

Moto, bicicletă, scooter →

 

Kiwitaxi

Transferuri de la aeroport la hotel. Este convenabil să rezervați în avans prin intermediul internetului și, la sosirea la aeroport, sunteți întâmpinat cu un semnal și dus la adresa corectă. Dar nu este ideal în toată lumea. Deci, să spunem, pentru cei care sunt complet noi în călătorii sau pentru cei care sunt dispuși să plătească puțin mai mult, deoarece un taxi pe stradă, uneori, va fi mai ieftin.

Transfer de la aeroport →