10% reducere cadou de la Booking.com pentru rezervarea unui hotel

Unul dintre cele mai populare servicii de rezervări hoteliere online din întreaga lume, Booking.com vă oferă o reducere de 10% pentru orice rezervare de hotel.

Avantajele Booking.com

Motivele pentru care călătorii preferă să utilizeze acest serviciu pentru căutarea și rezervarea hotelului sunt următoarele:

 • Garanția celui mai mic preț pentru cazare. Serviciul oferă cele mai accesibile prețuri pentru camere din orice hotel. În plus, Booking.com garantează că va restitui diferența de preț dacă utilizatorul găsește o ofertă mai avantajoasă.
 • Alegerea unui hotel după mai mult de 10 criterii.
 • Serviciul oferă suport telefonic non-stop clienților săi, adresându-vă la care este posibilă rezolvarea oricărei probleme legate de rezervarea hotelului.
 • Mai mult de un milion de opțiuni de cazare din întreaga lume. Vă permite să alegeți cel mai confortabil hotel la bugetul planificat.
 • Posibilitatea de a obține informații maxime despre hotel și condițiile pe care le oferă oferă, fotografii veridice ale camerelor.
 • Un număr mare de recenzii a călătorilor reali, care deja au stat acolo, despre hoteluri.
 • Posibilitatea de a anula rezervarea gratuit.

Deci, scriu încă o dată, pentru cei care nu au auzit. Mergeți pe linkul de mai jos și rezervați hotelul.

După 2-3 zile după ce vă cazați la hotel, veți primi un e-mail de confirmare cu o explicație a modului în care vi se vor întoarce echivalentul a 10% din costul de rezervare a hotelului și apoi vi se transferă suma pe card.

Pentru a obține banii, trebuie să fiți un utilizator înregistrat, adică trebuie să aveți un cont pe Booking.com cu un card asociat (Visa sau Mastercard), pe care se vor transfera banii. Se poate spune că, de fapt, veți primi un cash-back mare.

Înainte de a începe rezervarea hotelului, trebuie să treceți pe acest LINK.

Banii vor fi transferați pe cardul asociat contului Booking.com timp de o lună de la plecarea din hotel (dar de obicei timp de 2-3 zile). După primirea banilor, veți vedea un comentariu la tranzacție: „BOOKING.COM, BELFAST, GB”.

Deci, încă o dată pe scurt:

 • Sunteți un utilizator înregistrat de Booking.com.
 • Contul dvs. are un card asociat contului.
 • Rezervați o cameră prin Booking.com, urmând LINKul.
 • Stați la hotel, pe care-l achitați în modul în care vă este comod (nu neapărat cu un card asociat, cash-back-ul este valabil atât pentru rezervările cu plată online, cât și pentru rezervările cu plată cash în timpul șederii!).
 • La 2-3 zile de la plecare de la hotel primiți o rambursare de 10% din costul hotelului pe cardul indicat în cont.

În plus, după mai multe rezervări veți primi statutul de Genius traveler, care oferă diferite beneficii, cum ar fi chiria gratuită de biciclete, vizite la săli de sport, check-in / check-out mai devreme sau mai tărziu, transfer gratuit la stația de tren / aeroport, etc, iar uneori reduceri de până la 50%.

Vă doresc călătorii plăcute și paturi moi la hotel!

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *